Vafler

Kjempegode vafler. Jeg husker ikke helt hvor jeg fant oppskriften, men tror det var på veganerliv-bloggen. I hvert fall er vaflene veldig gode og har fin konsistens, men de hang ganske godt fast i vaffeljernet, så husk å smøre eller spraye GODT! Jeg brukte formfett på sprayboks.

Vafler

4 dl hvetemel
6 ss sukker
2 ts bakepulver
2 ts vaniljesukker
1 ts kardemomme
4 ts no egg
5 dl soyamelk
4 ss smeltet vegansmør, feks. Nutana

Bland sammen det tørre. Smelt smøret og bland melk og smør sammen med det tørre. La røren svelle i 20-30 minutter før du steker vafler. Jeg fikk ca. 10-12 plater.

One Comment

  1. Tror du det blir godt med soyamelk med smak, som vanilje eller sjokolade? Husker jeg syns det var gøy med røde, grønne og blå vafler når jeg var lite (konditorfarge).

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*