Delta i Veganlife sin konkurranse og vinn flotte premier!

Veganlife vil spre budskapet om veganske og miljøvennlige produkter! Deres produkter inneholder ingen animalske ingredienser og er ikke testet på dyr. Nå har dere sjansen til å delta i deres konkurranse, der premien er Pillans vegankokebok og en Teese mozzarella, en vegansk ost som har god smelteevne og er blitt lovprist av veganere.
Delta i Veganlife sin konkurranse og vinn flotte premier!

For å delta i konkurransen gjør du følgende:
1. Gå inn på veganlife og se gjennom sortimentet
2. Legg igjen en kommentar i kommentarfeltet under her, om hvilke produkter du liker best i nettbutikken, og hvilke produkter du eventuelt savner. 
3. Ved å gjøre dette, får du 1 stk lodd med navnet ditt på. Vil du øke vinnersjansene dine, skriver du noen ord om konkurransen  i din egen blogg og linker tilbake hit, hvor konkurransen foregår, da får du 2 stk lodd og har dobbel vinnersjanse. 
Vinneren blir trukket helt tilfeldig, og konkurransen varer fra og med 26. august til og med mandag 5. september klokken 12.
Denne sjansen må dere ikke la gå fra dere, folkens! Spre ordet! (NB: konkurransen gjelder kun i Norge).
Delta i Veganlife sin konkurranse og vinn flotte premier!

13 Comments

 1. Jeg savner soyayougurt jeg 🙂 Men liker godt osten og soyamelken, det andre har jeg ikke fått prøvd enda.

 2. Liker best Soyafløte, den kan brukes til alt. Ellers savner jeg Daiya cheese, men del selges bare i USA og Canada.. men snart…

  miss.soraas@hotmail.com

 3. Problemet med Daiya och soyayoghurt är att de är kylvaror. Det går inte att skicka med posten……det är stor risk att varorna blir dåliga.

 4. Synes det er bra at de har godsaker, fordi da kan man spise det med litt god samvittighet i ihvertfall. De har sjokolade, pluss at kvaliteten ser like bra ut som, hva pakken inneholder. Savner ingen ting foreløbig

  Navn: Lesy

  Darknez@live.no

 5. Ønsker Goodsoy produkter! 🙂 Det er tørrvarer, som virker veldig gode ut iallefall 😉 skal skrive litt om veganlife på bloggen min om noe dager, har lagt inn min aller første bestilling i dag 😀 Gleder meg veldig til jeg får pakken 😀

 6. noen* dager, Mente jeg 😛 Sorry, overtrøtt som bare det XD

 7. Jeg liker nok aller best de veganske spesialproduktene, de man ikke får alle andre steder. Altså slik som Teese, ølpølser og soyakjøtt. 🙂 Ønsker vel egentlig bare mer av denslags!

 8. Nja… Jeg må nok si at jeg er enig med Christina.
  Det er lite utvalg av vegane ferdigprodukter i butikker over alt…
  Det hadde vært fantastisk å få kjøpt Teese produkter uten å måtte bestille.
  Kanskje det hadde vært supert hvis det var mulig å starte "vegan" butikker i storbyene i Skandinavia? Men… det blir vel for dyrt i lengden, siden det er så få personer i forhold til befolkningen som er veganere.. ):

  Vennlig hilsen
  Pezzy :3

  pez_jente@hotmail.com

 9. Kunne tenkt meg Probiotic i pulverform og røkt paprikapulver. Ellers så synes jeg det er bra at de har Wheaty og tempeh.

 10. Kunne også tenkt meg soyamelkpulver.

 11. Vi letar efter sojamjölkspulver då det är perfekt till desserter:) Förhoppningsvis kommer det senare i höst. Vi tar tacksamt emot tips på företag som producerar rökt paprikapulver.

 12. Er veldig glad for at de selger ''wheaty'' produkter. Vanskelig å bestemme meg for et produkt.Spacebar Chorizo er en av mange favoritter:) Savner dayia vegan cheese. Helt umulig å få tak i norden.

  Helene

  ant_hel@yahoo.no

 13. Vi saknar också Daiya….. synd att det är kylvara.

  /Pernilla på Veganlife

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.