Mousse med kremost og bringebær

Jeg pleide å lage denne moussen i lavkarboversjon med fløte og Philadelphia-kremost før jeg ble veganer. Det var noe av det beste jeg visste! Når man har en favoritt-dessert, man jo prøve å veganisere den, og jeg blir like lykkelig hver gang jeg får det til. Dette er virkelig, virkelig godt!!

Mousse med kremost og bringebær

OPPSKRIFT
2-3 dl bringebær (jeg bruker som regel frosne og lar dem tine)
1 pakke GoGreen Visp, rett fra kjøleskapet (da er den ganske stiv)
115 gram Tofutti naturell kremost
Noen ss melis (mer etter smak)
1 ts vaniljesukker med ekte vanilje eller litt rent vaniljepulver

Kjør alt i food processoren til det er godt blandet. Hell i en form eller porsjonsformer og sett i kjøleskapet i noen timer. Pynt evt. med noen friske bringebær ved servering.
Holder seg fint i 2-3 dager i kjøleskapet.

2 Comments

  1. hvor mye er ca 115 gr kremost? så kjempe godt ut 🙂 dette skal jeg lage neste gang det er min tur og ha jentekveld!

  2. Ja, den er virkelig god, frisk på smak. 😀
    Jeg husker ikke helt hvor mye en pakke kremost er, men tror dette kanskje er 2/3. Du har ikke kjøkkenvekt? Det er essensielt når man baker, så jeg vil anbefale deg å investere i en snarest, de er geniale. De koster rundt 200 kroner. 🙂

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*