Vegansk julebord på Radisson Park Inn i Stavanger

Stavangers veganmiljø blir bare større og større og bedre og bedre. Og som en følge av at det blir flere og flere veganere her, og at vi er så heldige å ha mange ildsjeler som liker å arrangere pot lucks og andre tilstelninger for veganere, dukker det opp fantastiske arrangementer temmelig ofte for tiden. Et av de mest vellykkede til nå, er julebordet på Park Inn i Stavanger. Dette hotellet er ganske godt kjent blant byens veganere, som et sted der de er mer enn villige til å tilrettelegge menyen i restauranten for oss veganere, de har minst én vegansk rett på menyen til enhver tid, og kokken, Victor, har tidligere jobbet på den helveganske restauranten Resept, som dessverre la ned for noen år siden.

Da jeg hørte at Victor skulle stå for maten på julebordet, visste jeg med en gang at det kom til å bli fantastisk bra. Det ble bedre! Vi kledde oss det fineste vi hadde og ble møtt av serviceinnstilt og hyggelig personale, borddekkingen var nydelig og buffeten var skikkelig overdådig og smakte fantastisk. Kokken presenterte alle rettene før vi forsynte oss, og det ble hele tiden passet på at vi hadde nok drikke og at skitne tallerkener ble fjernet fra bordene. Skikkelig galla-stemning.

Dette blir forhåpentligvis et årlig arrangement, og jeg kan ikke vente til neste julebord! 120 stykker møtte opp, helt fantastisk! Park Inn, Stavangerveganerne forguder dere!

Link til hotellet: http://www.parkinn.com/hotel-stavanger

Vegansk julebord på Radisson Park Inn i Stavanger

 

Vegansk julebord på Radisson Park Inn i Stavanger
Vegansk julebord på Radisson Park Inn i Stavanger
Vegansk julebord på Radisson Park Inn i Stavanger

 

Vegansk julebord på Radisson Park Inn i Stavanger

 

Vegansk julebord på Radisson Park Inn i Stavanger

 

Vegansk julebord på Radisson Park Inn i Stavanger

 

Vegansk julebord på Radisson Park Inn i Stavanger

 

Vegansk julebord på Radisson Park Inn i Stavanger

 

4 Comments

  1. Åh nam! så godt det såg ut!

  2. Det ser jättegott ut! Väldigt annorlunda från svenska veganska julbord!

  3. Jeg var så mett at jeg trillet etterpå… 😉

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.