Påleggstips: ost og skinke fra Veganermat

Har fått lov å teste disse for Veganermat, og jaggu var de gode! Ungene elsket osten, og skinken gikk også ned på høykant. Jeg har smakt endel vegansk “skinke” opp gjennom årene, og mye av det er godt, men mye er også tørt i konsistensen. Disse er veldig saftige og henger godt sammen, og smaker litt servelat-ish. Veldig gode.

Osten er faktisk ganske lik Norvegia, bare litt tørrere. Jeg har ikke prøvd den smeltet, men på skiva er den aldeles utmerket. Så det er terningkast 6 hos meg, på begge to. Kommer definitivt til å bestille disse.

Påleggstips: ost og skinke fra Veganermat

 

Påleggstips: ost og skinke fra Veganermat

 

2 Comments

  1. Måtte bare bestille for å teste jeg også! Takk for tipset!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*