Vegansk julefestival 2015!

Thomas Olsen gjør det igjen; selveste Veganmannen arrangerer ny Vegansk julefestival 2015!

Vegansk julefestival 2015!
Vegansk Julefestival er et arrangement for alle som er opptatt av nydelig mat, etiske julegaver og god julestemning. Den arrangeres for første gang på Vulkan Arena i Oslo lørdag 12. desember.
Dette kan alle bli med på, enten man er kjøtteter, peschetarianer, flexitarianer, vegetarianer, veganer eller rett og slett bare er nysgjerrig på grønn mat. Og med grønn mat mener jeg ikke alfalfaspirer og isbergsalat. Nei, her bugner det av alle slags lekre retter, kaker og godterier. Jeg vil faktisk påstå at de fleste alt-etere ikke engang hadde visst at de stod og spiste vegansk mat om de ikke visste det på forhånd!
Her blir det også masse forskjellige matkurs (se program på FB-eventet), og man har en gylden sjanse til å kjøpe drøssevis av flotte julegaver og smake på en masse forskjellig vegansk mat man aldri skulle tro faktisk var vegansk. GØY!
Les mer om arrangementet her:
Lenke til Facebook-arrangementet:
Håper flest mulig vil delta på dette flotte arrangementet. Selv har jeg eksamen to dager etter festivalen så jeg blir nok sittende hjemme og lese, dessverre (for meg som bor i Stavanger er det jo ikke bare å ta en svipptur). Men det ser ut til at det er stor interesse, og jeg håper kjempemange møter opp, for dette vil dere virkelig ikke gå glipp av!
Vegansk julefestival 2015!
Thomas Olsen er et stort navn innenfor veggismiljøet, hos meg har han nesten heltestatus altså. Den mannen får til det meste og jeg kjenner knapt noen som står på mer for veggis-saken enn det han gjør. Denne festivalen er bare én av de store tingene Thomas bidrar med når det gjelder veganisme.

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*