Vegan Weekend 2016!

Velkommen til Vegan Weekend 2016!

Oslo blir ofte fremhevet som veganbyen over alle. Og klart de har mye å tilby på den fronten, det er jo tross alt hovestaden. De har en årlig vegetarfestival som er helt fantastisk og som undertegnede alltid er å finne på, hvert år.

Men nå, folkens, nå begynner også Stavanger og Sandnes å komme seg! Ikke nok med at vi får flere og flere veganretter på restaurantene rundt forbi, nå er det til og med duket for en stor festival i Sandnes! En helt vegansk festival med den beste maten man kan tenke seg, og ikke nok med det; det dukker også opp kjente veganske personligheter, blant annet Melanie Joy, som dere kan lese om her. Jeg anbefaler virkelig å se videoen «The secret reason we eat meat», den er helt fantastisk.

Vegan Weekend 2016!

 

Denne festivalen er ganske unik. Det er den første messen som tilbyr overnatting med servering, og festivalen går over en hel helg, som navnet tilsier. Quality Hotel Residence i Sandnes arrangerer fra før av prosjektet «Vegan Friday», der de den siste fredagen i måneden inviterer til treretters middag eller buffet der _alt_ er vegansk! Både dette prosjektet samt Vegan Weekend er drevet frem av to ildsjeler fra Sandnes, det veganske ekteparet Carsten og Jorunn Bonderup, som virkelig har stått på for å få et bedre tilbud til veganere i Rogaland. Vi har dem å takke for mye av det positive som har skjedd i veganmiljøet de siste årene. På Vegetarbloggen kan dere lese mer om ekteparet Bonderup.
Men mer om Vegan Weekend:
Det vil bli stands med alt av kosmetikk, sko, mat og personlig pleie. Det vil bli bankettmiddag, matkurs, yoga, kjente foredragsholdere, aktiviteter for barn og mye, mye mer!
Alle produkter som stilles ut og selges, og alle måltider på hotellet vil denne helgen være veganske.
Du kan booke overnatting hele helgen inkludert alle måltider til en veldig fin pris, eller du kan stikke innom og ta for deg det du vil ha av måltider eller foredrag. Norvina (som har landets (!) beste vårruller vil ha stand med varer fra sin butikk, og Vafleriet vil selge nydelige belgiske vafler med is. Her er det noe for alle, ta gjerne med barna!
Dere kan lese mer om arrangementet på Facebook, og her finner dere nettsiden med oversikt over priser, menyer og alt annet dere trenger å vite.
Vegan Weekend 2016!

 

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*